VisKon - Faltervező modul

A VisKon HRB lehetővé teszi Önnek hogy komplett projekteket, falakkal, tetővel, és faszerkezetekkel egy programon belül lértehozza. Falszerkezetek-, homlokzatok- vagy tömbök építése tetszőleges falfelépítéssel.

Sarok- és csatlakozási rendszerek

Szabadon definiált sarokrendszerek valamint a falak kapcsolódásnak valósidejű megtekintése. Plusz sarokbordák bevitele szabadon definiálható keresztmetszet és helyzetmeghatározással és a kapcsolódási rendszer automatikus valamint egyéni cseréje.

Összeillesztés

Közel minden módon lehetséges az összeillesztés. Így problémamentesen össze tudják illeszteni és integrálni a falakat különböző erősségű és szélességű cölöpöknél is és többrétegű összeépítést érhetnek el. Hézagokat valamint csúszótámfákat az összeillesztés során figyelembe veszik. Az összeillesztés mélysége szabadon választható. Lekerekített formák, mint pl. tömbpadlók fotóként is ábrázolhatók.

Automatikus méretezés

Egyes faltervek automatikus méretezése rétegenként gombnyomásra. Egyedi méretezés, valamint az állványok, padlók és a lemezek színkeverése lehetséges.

Különböző falrétegek megadása

Különböző faldefiníciók megadása 3D-s előnézetben. 10 féle falréteg megadására van lehetőség, mint pl. bordák, gerdendák, dezska /léc felületek, táblaburkolatok vagy boronagerendák.

Fecskefarkú csapolások beilleszkedés

A VisKon® -nal közel  minden boronapadlót, gerednát  össze tud kapcsolni, így maga a boronagerendak is fecskefarok-illeszkedéssel szerkezthető össze.

Ablakok, ajtók

A VisKon-HRB-ben ablakokat és ajtókat 2D és 3D nézetben is megadhat midezt előnézeti funkciókkal. Automatikus ajtó és ablak kiváltások a bordákban és rétegekben, valamint a részletes beállítások és vizuális megjelenítések. Ezen kívül beállítható a boronafalak paraméterei is.

Gépátadás

A falak automatizált átadása, csomagokba rendezéssel. Masszív falak előállítása (deszkafalak) beleértve a CNC-gépegységeinek munkálását is.