Viskon - Boronafal modul

A VisKon® - 3D CAD/CAM - modul speciális Boronafalas épületek sarok és T- csatlakozásainak, megkönnyíti Önnek  a nehézségekkel járó körülményeket. Mindegy hogy a legegyszerűbb vagy a legnehezebb szerkezetet akarja felépíteni, a Viskon® építőmodulja elintézi ezt Ön helyett. Sok különböző összeillesztési típusból választhat. Ugyanúgy hangsúlyt fektetnek a többszintű és eltérő erősségű faház szerkezetekre, ahogy a gyermekien könnyű kezelésére is. A furatok vízszintes összekapcsolásra a kapcsolódási odalon úgyanúgy lehetséges, mint a gyors szabáéyszerű falmegmunkálás. Az összeilletsésen belül a hézagokat úgyanúgy ahogy a csúszótámfákat figyelembe vesszük.

Szimmetrikus vagy aszimmetrikus illesztésimélységek kívülről állíthatók. Az ütköző tömböket tehertartókővel vagy a nélkül is megszerkesztheti, ez Öntől függ. Ezenkívül a gép átadásra való tekintettel különösen az egyszerűségre és a pontosságra nagy hangsúlyt fektettek. A Posegga-eljárásnak köszönhetően a K1/K2 gép átadásnál a szimmetrikus illesztés feloldódik. A tömbfaházhelyzete a gépen beállítható.A VisKon® Boronaspeciál modulja többre is képes. Győződjön meg róla Ön is.

Illeszkedési típusok

A VisKon® az illesztési munkálatoknál kibővített variációkat kínál fel. Így egy szimmetrikus illesztés speciálisan a K1/K2 CNC-gép számára is megoldaható (Posegga-eljárás). A legnehezebb illesztések is lehetségesek (pl. Tiroli fakötések, Fugák,  mint pl. a tömítőszalagokra is figyelmet fordítanak és a magasság kívülről szimmetrikusan és asszimetrikusan is beállítható és még sok más is.

Tökéletes átadás a CNC szabászgépekre

Azon lehetőség által, hogy minden építőelem a VisKonban egy saját, megbízható gépegységet ábrázol, a hibalehetőség jelentősen csökken. A legnagyobb pontosságot és összeegyeztethetőséget biztosítja minden jelenlegi modellhez és egyidelűleg azonnali eredményt