LigniKon XL

Egyszerű és rugalmas
Tetőrervezés, szabás rekordidő alatt: A tető faszerkezete könnyedén és rövid idő alatt előállítható a beépített asszisztensnek köszönhetően. Néhány lépésben elérhető a profiloldalak beállítása, a tetőkiközepelés, a kutyaólak és a tetőablakokat automatikusan szarufa kiváltása. Lehetősége van a tetőszerkezet alternatívájaként, a projekt szabad alaprajz elhelyezésére és annak automatikzus tetőkiközepelésnek megadásáara.

Szerkezet és fafeldolgozás 3D-ben

Üdvözüljük a 3D-s tervezés világában: tapasztalja meg, hogyan tudja a LigniKon XL  másodpercek alatt az oszlopokat , ferde dúcokat , karpántokat, a szarufákat és a fogópárokat kiszámolni. A fagerendák tetszőlegesen elhelyezhetők és további számos feldolgozási funkció is rendelkezésre áll, mint pl. eltolás, elforgatás és másolás, melyek lehetővé teszik a tetszőleges faszerkezeteket szerkeszttését és beillesztését. A faszerkezeteteket, mint pl. pergolák, kocsibeállok, kertiházak, melléképületek, tetők, játszóterek, faszerkezete ,stb. nem képeznek határt.

Adja meg a szarufa – és az faoszlopok meghatározott és változó tengelymérettel közvetlenül 3D-ben. Rengeteg beépített famegmunkálás és fakötési funkció választható, mint pl. sarokok és hosszak lapolások, ferde rálapolások, ferdefogas rálapolások, csapolások, horgolások, sliccelések, fózolások, falcolások, szarufa és geredaprofilozások és egyéb illeszkedések és megmunkálások. Használja ehhez az acéltartók és szerkezetek kombinációját is.

2D-rajzok és falisták  

Mindent az elkészítés érdekében: készítse el egy gombnyomással a faanyag- és csonkaszarufa listát és profitáljon a mindent átfogó funkciókból, mint ahogy a faelemk típusának szűrésével, adjon meg saját definíciókat a listák sorrendjének és kézi utómegmunkálásoknak. A tételes kigyűjtésnek és az azonnali mennyiségi listának köszönhetően azonnal készíthet árajánlatot a pontos anyaggmennyis ismeretében. Minden a 2D-s lekötések tervezéséhez, mint a faelemek gyártmányrajza-, felülnézet- és profilrajzok automatikusan számításra és feliratozásra kerülnek, plusz a szabadon méretezhető bármely nézetprofil és bővíthető egyénileg. Győzze meg a megrendelőjét a 3D-s látványtervvel, mely JPG, PDF formátumban elmenthető és kinyomtatható.


Kényelmes kiszolgálás és biztonság 

Élje át a LigniKon XL verziónak az extra kényelmi funkcióit-, mert a Lignikon ezt lehetővé teszi: a jól átlátható kezelőfelületének köszönhetően, minden funkció jól átlátható, a műveletek ikonjai könnyen megtalálható. Funkciókedvencek: az előzetes anyagbeállítás, integrált 3D-s középtengely valamint egy átfogó egérfunkció, hogy csak párat említsünk a LigniKon XL extráiból. A LigniKon XL garantálja Önnek a legmagasabb biztonságot és az akutális üzemeltetést Windows® rendszeren.