LigniKon Small

Lignikon Small - asztalosoknak, ácsoknak és tetőfedőknek a kisebb munkákhoz

Tervezés és szabás rekord idő alatt a beépített tetőasszisztenssel

A tetőszerkezet könnyedén, rövid időalatt megtervezhető a beépített asszisztensnek köszönhetően. Már az első lépésekben megadható az alaprajz formája, a tető típusa. A profil beállítása után lehetőség van kutyaól, kémény és tetőablak megadására automatikus szarufakiváltással együtt. A háromdimenziós valós idejű előnézetben minden illesztés és famegmunkálás az adatok megadásával időveszteség nélkül vizuálisan követhető.

Profitáljon a feldolgozási lehetőségek közül, a tér-, a látszó felületek- és a szigetelési felületek közül, akár csak a beépített fa- és csonkaszaru listából. Ezekkel a lehetőségekkel rá tud szűrni az építőelemekre és a lista szűrési feltételeit meg tudja határozni. A 2D-s gyártányrajzokkal  faelem lekötési- és szabásrajzaival, profilrajzaival a gyártmánytervezés automatikussá valik és az eredményképpen a méretezés és a feliratozás is megjelenik

Kényelmes használat

A LigniKon Small egy egyszerűen felépített felülettel rendelkezik, ami a faépítés klasszikus szerkezetét tükrözi vissza. Átlátható dialógusokkal és gyakorlatorientált funkciókkal van ellátva, mint pl. előzetes anyagbeállítás, egyszerűsített ablakigazgatás nyitott ablakokkal és mindezt egy átfogó egérhasználattal lehetővé teszi önnek a felhasználóbarát felület. Dolgozzon közvetlneül a 3D-ben az intuitívan működő  WETO-szoftverrel.

Spóroljon magának időt és pénzt az egyszerű tetőszabász programmal.