LigniKon Large

Egyszerű és rugalmas használat

Tetőtervezés és szabás rekordidő alatt: A tetőszerkezet gyártmányrajza könnyen és rövid időalatt előállítható, az integrált asszisztensnek köszönhetően. A tető paramétereinek a beállítása után néhány kattintással lehet kutyaólat, kéményt és tetőablakot hozzáadni, ebben az esetben a program azonnal elkészíti a szarufakiváltásokat is. A háromdimenziós valósidejű nézetben minden kapcsolódást az adatok megadásával időveszteség nélkül vizuálisan után tud követni.

Rugalmasság és egyszerű kiszolgálás: válassza ki a „tetőszerkezetek összevágásási” opciót és valósítsa meg az saját tetőszerkezetét egy komplex alaprajzzal.

Szerkezet és famegmunkálás 3D-ben

Üdvözüljük a 3D-s szerkezet világában: tapasztalja meg, hogyan tudja a LigniKon Large másodpercek alatt szelemenek alatt oszlopokat , karpántokat ferde fúcokat elhelyezni, a ferde szarufákat és a fogópárokat kiszámolni és beilleszteni. A fagerendák tetszőlegesen elhelyezhetők tervezés során, párhuzamosan, derékszögben vagy bármilyen szögben, ami lehetővé teszi Önnek a pergolák, kocsibeállók és egyéb fából készült szerkezetek megépítését.

Valósítsa meg a szarufa – és gerendakiosztást meghatározott és változó tengelymérettel közvetlenül 3D-ben és profitáljon az építkezési részek vágásából és azok összekapcsálásból, mint pl. sarkok és hosszak lapolások egymásbaillesztése, ferde rálapolások és horgolásokkal. Használja ehhez a fémprofilok és szerkezetek sokszínűségét.

2D-rajzok és falisták  

Mindent az elkészítés érdekében: hozza létre egy gombnyomással a fa- és csonkaszarulistát és profitáljon a mindent átfogó funkciókból, mint ahogy az építőrészek típusának szűrésével, adjon meg saját definíciókat a listák sorrendjének és a kézi utómegmunkálásoknak. Minden a 2D-s lekötések tervezéséhez, mint a faelem-, felülnézet- és profilrajzok automatikusan kiszámításra és feliratozás kerülnek, plusz a számítási funkciók is szabadon rendelkezésére állnak.

A kilistázott anyagmennyiségekből azonnal készíthet pontos árajánlatot. Győzze meg a megbízóját a 3D-s látványterv készítésével, melyet nyomtathat, vagy akár JPG- vagy PDF formátumban is elmenthet.

Kényelmes kiszolgálás és biztonság

Élje át a LigniKon XL verziónak az extra kényelmi funkcióit-, mert a Lignikon ezt lehetővé teszi: a jól átlátható kezelőfelületének köszönhetően, minden funkció jól átlátható, a műveletek ikonjai könnyen megtalálható. Funkciókedvencek: az előzetes anyagbeállítás, integrált 3D-s középtengely valamint egy átfogó egérfunkció, hogy csak párat említsünk a LigniKon XL extráiból. A LigniKon XL garantálja Önnek a legmagasabb biztonságot és az akutális üzemeltetést Windows® rendszeren.

Spóroljon időt és pénzt a legegyszerűbb programmal a tervezéshez és a szerkezet szabáshoz.