Bemutatkozás

Az Ön kívánságai - A mi kihívásunk

A mai világban a Faépítész-Software-nek könnyen kezelhetőnek kell lennie, akár egy egérkattintással. Ki akar a billentyűzettel vesződni és különböző betűkódokat kívülről megtanulni? A WETO- faépítész-programokat Windows-ra fejlesztették ki. Minden program hasonló, egyszerű menüfelépítéssel rendelkezik. Az első lépéstől kezdve egyedül rajzolhatja meg a saját tetőszerkezetét vagy faházát, anélkül, hogy sokáig az iskolapadban ülne.

Véget értek azok az idők, amikor mérnökeink, programozóink, technikusaink és ácsaink gondolkodása a technológiai lehetőségekre koncentráltak, hogy azokat utána aprólékos gondossággal átültessék a gyakorlatba. Nekünk az a fontos és arra törekszünk, hogy az ügyfeleink igényeit mihamarabb megvalósítsuk a gyakorlatban. A Windows - Faépítész-programjaink ennek a gondolkodásmódnak az eredményei. Minden programot gondosan az ügyfeleink egyéni igényeihez szabunk. Ez talán egyszerűbbnek hangzik, mint a valóságban. A napi gyakorlat azt igazolja, hogy ügyfeleink igényei napjainkban sokoldalúbbak és eltérőbbek, mint az elmúlt években. Mindazonáltal ezek az előírások, igények meghatározhatóak: Mint ügyfelek, többet várnak el egy adatfeldolgozó programtól, mint pusztán alacsony beszerzési árat, ami természetesen a kezdettől fogva megfelel az Önök gazdasági és technikai céljaiknak is.

Figyelmet fordítanak az alacsony járulékos költségekre, hogy ne terhelje meg túlságosan az Önök költségvetési tervét. Minőséget és a megbízhatóságot várnak el hardver- és szoftver-felelősétől. Mint ügyfelek, többet várnak el egy adatfeldolgozó programtól, mint pusztán alacsony beszerzési árat, ami természetesen a kezdettől fogva megfelel az Önök gazdasági és technikai céljaiknak is. Figyelmet fordítanak az alacsony járulékos költségekre, hogy ne terhelje meg túlságosan az Önök költségvetési tervét. Minőséget és a megbízhatóságot várnak el hardver- és szoftver-felelősétől.

Ezek az értékek a WETO-nál az első helyen szerepelnek. Ha a továbbiakban megismerik Faépítész-szoftvereinket, meg fogják állapítani, hogy mindent tudnak, amit Önök egy modern Windows-szoftvertől elvárhatnak. Végül az is a célunk, hogy Ön sikeresen, gyorsan és precízen tevékenykedhessen.


A WETO AG-ról

A WETO AG az egyik piacvezető szoftverfejlesztő cégcsoport, szoftvereinkkel speciálisan az asztalosokat, ácsokat és a készház építő vállalkozásokat célozzuk meg. A Windows-ra írt WETO-Programok a legújabb technikával kialakított faépítészeti programok, melyek a komplett tetőszerkezet - és famunkálatokat nagyon könnyen és gyakorlatiasan teszik lehetővé. A WETO-Software 1992-ben alakult abból az ötletből, hogy egy olyan gyakorlatias, felhasználóbarát és mindenek előtt költséghatékony faépítész-szoftvert alakítsanak ki, ami kisvállalatoknak is lehetővé teszi, hogy számítógépes segítséggel végrehajthassák a munka-előkészületeket. Egy két fős csapatból álló mellékállásból alakult ki a napjainkra kb. 35 alkalmazottat foglalkoztató WETO-csoport. Jelenleg a WETO Faépítészeti programokat sikeresen használják a következő országokban: Németország, Franciaország, Olaszország, Ausztria, Nagy-Britannia, a skandináv államok, Lengyelország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Spanyolország, Görögország, Oroszország, Magyarország és Kína. Különleges egyetértés tapasztalható a programok iránt a különböző szakmunkásképző iskolák, szakmai- és technológiai központokban.

A WETO-szoftver programokat kínál ács-lekötésekre, faszerkezet-építésre, tetőszerkezetekre, a állvány-építésre, gerendaházépítésekre, valamint segítséget nyújtanak a megrendelések és kalkulációk kidolgozásában.


Tömör és érthető szoftver-megoldások

A WETO-szoftver termékeket ügyfélkörünk mai igényei és kívánságai alapján alakítottuk ki. A mai cégek a jövőbe tekintenek és praktikus, illetve érthető szoftver-megoldásokat igényelnek. Az ajánlattól és a kalkulációtól a terven / termelésen át a végszámláig és utókalkulációig.


  • Egy kapcsolattartó munkatárs minden kérdésre!
  • Nálunk a modulok és bővítmények választéka nem átláthatatlan.
  • Kínálunk kezdő programokat és profi verziókat is az lekötési-, keret-, állvány- és faszerkezet-építésekhez. Ezek a programok eleget tesznek minden igénynek, amire egy ácsnak és tervezőnek szüksége lehet.
  • A programozás egy nyílt standardon alapul. Ez lehetővé teszi, hogy az adatokat a legtöbb Microsoft termékekbe, mint pl. az Excel-be is átvihesse.
  • A különösen felhasználóbarát felületnek köszönhető tökéletes kezelhetőség teszi nélkülözhetetlen segítővé a mi faépítész szoftvereinket az Ön cége számára.

Biztosítson magának magasabb minőségi elvárásokat a Windows-ra írt WETO-programokkal.